Miranda Engwerda

Vanaf het moment dat ik van de Secretaresse opleiding kwam, heb ik verschillende administratieve banen gehad. Ik merkte dat dit niet meer klopte met wat ik wilde en ik ben deeltijd gaan studeren. Tijdens de studie kwam ik erachter dat ik niet persé een hbo-diploma wilde halen, maar dat ik eigenlijk meer vrijheid wilde hebben. Hierdoor kwam ik erachter dat ondernemen veel meer bij mij paste. Ik ben enorm dankbaar voor deze mooie les en dat ik deze stap tot ondernemen heb durven zetten.

Voor Buro Bekebrede doe ik alle administratieve klussen, ik probeer de coaches zoveel mogelijk het werk uit handen te nemen zodat ze zich kunnen focussen op het coachen. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf in het helpen van mensen door middel van Human Design.

Ik typeer mijzelf als Strategisch Verbinder, ik ben namelijk doelgericht en zie heel goed en makkelijk verbindingen. Daarnaast ben ik heel strategisch, wat maakt dat ik enorm snel en eenvoudig overzicht heb. Het verbinden zie je niet alleen terug in mijn strategische manier van werken, maar ook bij het werken met andere mensen waarbij ik het ontzettend leuk vind met andere mensen samen te werken.

Mijn visie is daarom ook om voor Buro Bekebrede een logische en goedlopende administratiestroom vorm te geven, waardoor het werken voor iedereen eenvoudiger en efficiënter wordt. Daarnaast is het mijn visie om mensen een leven te geven waarin ze weten wie ze zijn, waar ze voor staan en ook begrijpen wie ze zijn en waarom er bepaalde dingen spelen in hun leven.

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

  • Ik enorm gek ben op thee, in de winter drink ik het veel en in de zomer droog ik kruiden en stel mijn eigen theeën samen.
  • Ik een hekel heb aan bananen en koffie, ik kan het er ook altijd uithalen als het ergens doorheen zit.  
  • Ik fotograaf ben en verknocht ben aan mooie plaatjes, de camera gaat daarom dus altijd mee op reis!