Life(style) Coaching

Heb je het gevoel dat je steeds meer grip aan het verliezen bent op je eigen leven, dat je de regie kwijt aan het raken bent? Het kan zijn dat het je nog niet duidelijk is op welke gebieden het niet goed gaat. Een lifecoach of een life ‘style’coach hierbij helpen.

Een life coach onderzoekt samen met jou op welke gebieden – privé, relatie & vrienden, geld, zelfontwikkeling of werk-  jij niet blij bent of niet in je kracht staat. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt en start de begeleiding. In willekeurige volgorde wordt gewerkt aan diverse leefgebieden. De life coach is een co-active coach. De coaching is gericht op wat jij echt wilt en niet wat je directe omgeving of de maatschappij verlangt. De coach is het instrument die je laat zien waar je naar verlangt. De coacht motiveert vanuit een positieve manier en zo word je sterker en ontdek je bij jezelf waar je echt goed in bent. Je kunt na een coachingstraject beter keuzes maken die bij je passen omdat je beter zich hebt op wat er voor jou echt toe doet en wat niet.

Een life’style’coach doet hetzelfde als een life coach met het verschil dat ernaast een ‘gezond en fit’ traject wordt gestart. Gezond en fit legt de nadruk op voeding, beweging en welzijn. Lukt het je moeilijk om af te vallen terwijl je het dolgraag wilt, dan is life’style’ coaching heel geschikt. Naast een persoonlijke beweging-  en voedingsplan wordt er vanuit de lifecoaching gekeken naar hoe het komt dat het afvallen steeds niet lukt. Tijdens het traject word je, door bewust te eten en te bewegen, fitter en krijg je meer energie. Dit heb je nodig en helpt je tijdens de coaching en om te leven zoals jij dat graag zou willen. Tijdens een life ‘style’ traject word je begeleid in het maken van keuzes op allerlei gebieden. Je verandert je leven en je leert bewuster en dichter bij jezelf in het leven te staan. Met het uiteindelijke resultaat dat je jezelf meer gaat waarderen.