Life(style) Coaching

Heb je het gevoel dat je steeds meer grip aan het verliezen bent op je eigen leven? Dat je de regie aan het kwijtraken bent? Het kan zijn dat het je nog niet helemaal duidelijk is op welke gebieden het niet goed gaat. Een life(style) coach kan je hierbij helpen.

Een life coach onderzoekt samen met jou op welke gebieden jij niet blij bent of niet in je kracht staat. Denk aan privé, relatie & vrienden, geld, zelfontwikkeling of werk. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt en start de begeleiding. In willekeurige volgorde wordt gewerkt aan diverse leefgebieden.

Onze co-active coaches zijn gericht op wat jíj echt wilt. Niet op wat je directe omgeving of de maatschappij van je verlangt. Deze manier van coaching motiveert je om vanuit een positief standpunt te ontdekken waar je echt goed in bent. Zo word je sterker in het maken van keuzes die bij jou passen en heb je beter zicht op wat er voor jou echt toe doet en wat niet.

Bij lifestyle coaching kijken we naar dezelfde gebieden en voegen we daarnaast een extra element toe: een ‘gezond&fit’ traject. Hierbij ligt de nadruk op voeding, beweging en welzijn. Lukt het je bijvoorbeeld niet goed om af te vallen, terwijl je het dolgraag wilt? Dan is lifestyle coaching heel geschikt. Naast een persoonlijk bewegings- en voedingsplan wordt er gekeken naar hoe het komt dat het afvallen steeds niet lukt. Tijdens het traject leer je bewust te eten en bewegen, waardoor je fitter wordt en meer energie krijgt. Dit heb je nodig en helpt je om te leven zoals jij dat graag zou willen. Je wordt begeleid in het maken van keuzes op allerlei gebieden. Je verandert je leven door bewuster en dichter bij jezelf en in het leven te staan, met als resultaat dat jij jezelf meer gaat waarderen.