Business Coaching

Spelen er diverse dingen op je werk? Bijvoorbeeld een reorganisatie, een conflict met een collega of leidinggevende. Of krijg je je opdrachten niet af en heb je het gevoel dat het je allemaal te veel is? Een business coach kan je helpen weer grip op je werk te krijgen!

De maatschappij is continue in beweging en ook bedrijven en organisaties kunnen snel veranderen. In veel gevallen biedt verandering of beweging nieuwe kansen en mogelijkheden voor werknemers en werkgevers. Maar in een aantal situaties zijn deze veranderingen juist niet prettig en heb je als werkgever of werknemer niet meer de kracht om mee te gaan met de nieuwe trends. Enkele vragen die dan kunnen spelen zijn: “waarom lukt het niet om voldoende opdrachten binnen te krijgen?” “Waarom doet mijn personeel niet wat ik wil?” Of “waarom loop ik steeds een promotie mis?”

De business coach zoomt in op diverse deelgebieden van het werk en onderzoekt waar de knelpunten zitten. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt en start de begeleiding. In willekeurige volgorde wordt er gewerkt aan de deelgebieden zoals: werkdruk, uitdaging, relaties, verwachtingen, carrière wensen, etc.

Door middel van co-active coaching wordt er gekeken naar wat jíj op dit moment nodig hebt en wat jíj echt wilt. Niet op wat je directe omgeving of de maatschappij van je verlangt. De coach is het instrument die je laat zien waar je echt goed in bent, wat je echt leuk vindt en wat echt bij jou past. Je ervaart op een positieve manier wanneer jij het meest in je kracht staat. Na het traject weet je precies wat je nodig hebt om je werk weer met plezier te doen.