Business Coaching

Spelen er diverse dingen op het werk; bijvoorbeeld een reorganisatie, een conflict met een collega of een leidinggevende? Of krijg je je opdrachten niet af, heb je het gevoel dat het je te veel is op het moment? Een ‘business coach’ kan je helpen weer grip op het werk te krijgen!

De maatschappij is continue in beweging en ook bedrijven en organisaties veranderen soms snel.  In veel gevallen biedt verandering of beweging nieuwe kansen en mogelijkheden voor werknemers en werkgevers. In een aantal situaties zijn deze veranderingen niet juist niet prettig of heb je als werkgever of werknemer niet meer de kracht om mee te gaan met de nieuwe trends. Enkele vragen die dan kunnen spelen zijn: Waarom lukt het niet om voldoende opdrachten binnen te krijgen, waarom doet mijn personeel niet wat ik wil of waarom loop ik steeds een promotie mis.

De businesscoach zoomt in op diverse deelgebieden van het ‘werk’ en onderzoekt waar de knelpunten zitten. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt en start de begeleiding. In willekeurige volgorde wordt gewerkt aan de diverse gebieden o.a.; werkdruk, uitdaging, relaties, verwachtingen, carrière wensen etc. De business coach is een co-active coach. De coaching is gericht op wat jij echt wilt en niet je directe omgeving of wat de maatschappij verlangt. De coach is het instrument die je laat zien waar je echt goed in bent, wat je echt leuk vindt en wat echt bij je hoort. De coacht laat je ervaringen zien op een positieve manier, wanneer jij het meest in je kracht staat. Na het coachingstraject weet je precies wat je nodig hebt om je werk met plezier te doen.