Re-integratie

Voor de gemeente Leeuwarden voeren wij drie coachingstrajecten uit voor de groep bijstandgerechtigden in de gemeente.

Coaching alleenstaande ouders

Dit coachingstraject is speciaal ontwikkeld voor mannen of vrouwen met een of meer minderjarige, thuiswonende kinderen. Heb jij de wens om weer naar school te gaan of te gaan werken (vrijwilligerswerk kan ook) of misschien wil je op termijn wel beide? en vraag je je af hoe je dit kan combineren met de zorg voor je kinderen? Dan is dit coachingstraject precies iets voor jou!

Coaching en beweging

Wil je beter in je vel zitten en je fit voelen? Dan is dit coachingstraject met beweging wat je zoekt! In dit traject is de focus naast maatschappelijke participatie zoals werk of school, het fitter worden en beter in je vel komen te zitten, zodat je de nieuwe stappen richting school of werk nog succesvoller kan maken. Een life coach, samen met een vitaliteitscoach kunnen je hierbij goed helpen.

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Wil je graag weer aan het werk, naar school of ontdekken wat bij je past? Hoe kan je je doelen hierin behalen en wat staat er eventueel nog in de weg op dit moment? Wat heb jij nodig om de stap te maken naar een nieuwe opleiding of naar het zoeken van werk? Soms is het nodig om oud patronen te doorbreken en nieuwe gewoontes aan te leren om zo beter voor jezelf te zorgen. We kijken vooral naar kleine items in dit traject, soms zijn kleine aanpassingen en inzichten al genoeg om weer een stap verder te komen.

Als je meer informatie wilt over deze trajecten kan je contact met ons opnemen via secretariaat@buro-bekebrede.nl