Loopbaan Coaching

Heb je twijfels of een beroep of een bepaalde beroepsrichting bij je past of weet je niet wat voor je werk je zou willen (gaan) doen? Of heb je een leuke functie, maar dreigt er ontslag? Dan kan een loopbaancoach je helpen.

Er wordt gewerkt met het principe wie ben ik, wat wil ik, en kan ik dat ook? Vervolgens wordt er tijdens de coaching gewerkt aan het realiseren van de ‘droombaan’.  Tijdens de begeleiding kunnen testen worden ingezet. Na een  loopbaancoaching traject heb je een goed beeld van je droombaan, wat bij je past en of dit ook te realiseren is. Verder krijg je een goed inzicht in je eigen kwaliteiten en vaardigheden. Je weet hoe je social media kan inzetten, heb je zicht op je eigen netwerk en je hebt een representatief CV. Omdat je kennis hebt van je eigen kwaliteiten en vaardigheden weet je ook hoe je jezelf het beste kan presenteren.

Loopbaancoaching is goed te combineren met life coaching. Zeker als er onzekerheid is over de eigen mogelijkheden, na (langdurig) ziekte of door verlies van werk door reorganisatie/faillissement.

Buro-Bekebrede biedt een zowel kortlopende- als langlopende loopbaancoaching aan. Een kortlopend traject bestaat uit ongeveer 3 gesprekken, met daarbij een aantal testen+ analyse. Een een langer lopend traject wordt in onderling overleg bepaald hoe lang deze zal duren.