Loopbaan Coaching

Wanneer je niet weet wat voor werk je zou willen doen, welk beroep of richting bij je past of wanneer er ontslag dreigt, dan kan een loopbaan coach je helpen.

Er wordt gewerkt met het principe “wie ben ik?, wat wil ik?, en kan ik dat ook?” Vervolgens gaan we aan de slag met het realiseren van de ‘droombaan’. Er kunnen bijvoorbeeld testen worden ingezet om je meer inzicht te geven in jouw competenties, unieke persoonlijkheid en wat er het beste bij jou past. Zo krijg je een goed beeld van wat jouw droombaan is en of dit ook te realiseren is.

Na het traject weet je hoe je social media kan inzetten, heb je zicht op je eigen netwerk en heb je een representatief CV. Omdat je kennis hebt van je eigen kwaliteiten en vaardigheden weet je ook hoe je jezelf het beste kan presenteren.

Loopbaan coaching is goed te combineren met life coaching. Zeker als er onzekerheid is over de eigen mogelijkheden, na (langdurige) ziekte of door verlies van werk door reorganisatie/faillissement.

Buro Bekebrede biedt zowel kort- als langlopende trajecten aan. Een kortlopend traject bestaat uit ongeveer 3 gesprekken met daarbij een aantal testen en analyse. Bij een langlopend traject wordt in onderling overleg bepaald hoe lang dit zal duren.