Edith Wennink

Ik kom uit het bedrijfsleven waar ik gewerkt heb als directie secretaresse bij verschillende bedrijven. Na 16 jaar ben ik gaan omscholen en ik ben heel blij dat ik nu werk heb waar ik elke dag met plezier naar toe ga!

Sinds 2007 heb ik een eigen bedrijf “Gezond & Fit Voedingsadvies en Nordic Walking”. Ik ben een echte duizendpoot en vind het heel fijn om mensen op de juiste manier te kunnen helpen en begeleiden naar een gezonde leefstijl, denk aan voeding, beweging, coaching en ook een stukje ontspanning. Ik ben gevestigd in Crystalic Business Park te Leeuwarden waar ik samen met een collega een sportstudio deel, daar geef ik Small Group trainingen op het gebied van fitness.

Buiten geef ik Nordic Walking lessen en wandeltraining. Het stukje voeding en beweging zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus dat komt altijd samen aan bod tijdens de trainingen en gesprekken. Ook geef ik ontspanningsmassage en Stoelshiatsu.

Ik vind het heel fijn om mensen op de juiste manier te kunnen helpen en begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Ik ben ontzettend goed in het verbinden van mensen, daarnaast ben ik een echte duizendpoot. Laagdrempelig zijn vind ik belangrijk omdat iedereen sport op zijn of haar eigen niveau en ik draag op een leuke en creatieve manier mijn kennis over.

Mijn visie is dat bewegen leuk is voor iedereen, je wordt er blij van en je gaat beter in je vel zitten. Je kunt daardoor je grenzen verleggen, daarnaast geeft gezonde voeding je voldoende energie om de dag door te komen.

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

  • Ik al meer dan 16 jaar met veel plezier eigenaar ben van Gezond en Fit;
  • Ik geen angst heb om nieuwe stappen te zetten;
  • Mijn favoriete plek Ameland IS.