Over Buro Bekebrede

Buro-Bekebrede is actief sinds maart 2012 en richt zich op allerlei activiteiten welke het leren en werken en privé plezierig maken. Zo houden we naast de individuele coaching ons bezig met teambuilding, Congressen, projecten bij de gemeente en het onderwijs (gericht op jongeren en voortijdig schoolverlaten).

Door kennis, inzichten vanuit de oplossingsgerichte benadering, positieve psychologie en inzet co Active methode (vanuit het stilstaan naar een concrete actie), , waardoor er een positieve transformatie kan plaatsvinden, een ervaring en een verandering, die steeds dichterbij de gewenste situatie komt. Uiteraard blijven we met beide benen op de grond.   

 MIRJAM BEKEBREDE (coach, trainer loopbaan, HR adviseur)

 Mijn droom is dat iedereen mag en kan doen wat hij of zij leuk vind en wat bij hem of haar past. En dat men durft te kiezen voor zichzelf,  vanuit het verlangen naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Zich vrij voelt in een omgeving en wereld

Mijn missie is om anderen te begeleiden bij het vervullen van hun visie, hun droom, wens en hoe zij graag willen dat hun leven eruit ziet. Dat kan door middel van een persoonlijk coaching gesprek tot het organiseren van een congres voor een paar honderd mensen.

Wat wil jij overbrengen, wanneer is het voor jou, goed, genoeg en of succesvol?   

           “Positieve en no nonsens aanpak leert wat jij te bieden hebt aan anderen. Naast geloven in het succes van een totaal aanpak! In je kracht komen en blijven kan alleen als je je goed, fit, gezond, gelukkig, blij voelt.”

mirjam@buro-bekebrede.nl

 

EDITH WENNINK (voeding- en bewegingscoach) 

Mijn naam is Edith Wennink en heb sinds 2007 een eigen bedrijf “Gezond & Fit Voedingsadvies en Nordic Walking”. Ik ben een echte duizendpoot en vind het heel fijn om mensen op de juiste manier te kunnen helpen en begeleiden naar een gezonde leefstijl daarbij te denken aan voeding, beweging, coaching en ook een stukje ontspanning. Ik ben gevestigd in Crystalic Business Park te Leeuwarden waar ik samen met een collega een sportstudio deel, daar geef ik Small Group trainingen op het gebied van fitness. Buiten geef ik Nordic Walking lessen en wandeltraining. Het stukje voeding en beweging zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden dus dat komt altijd samen aan bod tijdens de trainingen en gesprekken. Ook geef ik ontspanningsmassage en Stoelshiatsu. Ik kom uit het bedrijfsleven waar ik gewerkt heb als directie secretaresse bij verschillende bedrijven. Na 16 jaar ben ik gaan omscholen en ben heel blij dat ik nu werk heb waar ik elke dag met plezier naar toe ga! 

‘ik vind het heel fijn om mensen op de juiste manier te kunnen helpen en begeleiden naar een gezonde leefstijl’

info@buro-bekebrede.nl

 

GERT-JAN VEENSTRA (wandelcoach, trainer)

Mijn naam is Gert-Jan Veenstra. Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Ik begon mijn carrière als hulpverlener in de ouderenzorg. Als ziekenverzorger verzorgde ik mensen met dementie. Ik leerde van deze mensen heel erg dmv mijn intuïtie contact te maken. Later ben ik gaan werken als psychiatrisch verpleegkundige, ik heb toen heel veel gehad wat ik eerder had kunnen ervaren in de ouderenzorg, namelijk het belang dat je kunt  aansluiten bij mensen door je intuïtie te gebruiken. De laatste zeven jaar werk ik als Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ.

Als Praktijk Ondersteuner GGZ begeleid ik mensen met psychische klachten. Klachten kunnen bijvoorbeeld zijn: Overspannenheid, depressiviteit, angst/paniek of rouw. Als Praktijkondersteuner ga je met mensen in gesprek en probeer je samen een plan te maken naar herstel. Als hulpverlener- en als mens vind ik het belangrijk aandacht te hebben voor de ander. Onder aandacht versta ik dat ik probeer aan mensen te vragen, wat heeft u nodig? Juist het niet al invullen voor een ander vind ik belangrijk.  Ik vind wandelen een prettige manier om in gesprek te komen met de ander, terwijl je ondertussen ook nog van de omgeving kan genieten. Het is en blijft een uitdaging en een voorrecht om op deze manier klanten te mogen begeleiden!

‘Juist het niet al invullen voor een ander vind ik belangrijk’

 

AALTJE REITSMA (jobcoach)

Mijn manier van werken kenmerkt zich door verbinding tot stand brengen met de cliënten en met zichzelf waarbij ik het belangrijk vind dat ze gebruik leren maken van aanwezig talent. Ik sta zelf heel positief in het leven en werk oplossingsgericht.

Het leven is een continu proces van leren. Ik geloof in de stelling dat je elke dag kunt uitgroeien tot een nog beter mens. Door zelfreflectie kun je groeien en je persoonlijke effectiviteit zal verbeteren, omdat je leert dingen te doen die bij je passen. 

Door oplossingsgericht te werken worden problemen lichter en kleiner, er ontstaat zicht op de positieve resultaten die je wilt bereiken. Dat is leuk, maakt moeilijke situaties lichter om te dragen en maakt gesprekken prettig en energiek.

“Je kan elke dag uitgroeien tot een nog beter mens”

aaltje.burobekebrede@gmail.com

 

NATALIA BALANINA (huisfotograaf)

Mijn naam is Natalia, van oorsprong ben ik Russisch maar sinds 2010 woon en werk ik in Nederland. Ik ben een portret- en fine-art fotograaf met mijn eigen studio in Leeuwarden. Mensen fotograferen vind ik het leukst. Elke shoot  is een fijne en bijzondere ervaring voor mij en geportretteerde, met een set van mooie beelden als resultaat. Ik vind het belangrijk om mijn model op zijn/haar gemak te stellen voor mijn camera zodat ik de mooiste en juiste uitstraling in beeld kan brengen. Sinds 2019 ben ik ‘huisfotograaf’ voor Buro-Bekebrede. 

“Met een goed portret help ik de klanten van Buro-Bekebrede om  zichzelf op de beste manier te kunnen presenteren, zowel persoonlijk als zakelijk!”