NL leert, Ontwikkeladvies

Er zijn veel werknemers, werkzoekenden die geraakt zijn door de coronacrisis. Speciaal voor deze doelgroep heeft de overheid geld beschikbaar gesteld voor ontwikkeladviezen en om- en bijscholing.

  1. Gratis ontwikkeladvies met loopbaancoach

Goed nieuws! Vanaf 1 april stelt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het kosteloze STAP ontwikkeladvies open voor registratie en kunnen naast scholingsinstanties ook loopbaanprofessionals een concrete bijdrage leveren aan werkend Nederland. Nog even ter verduidelijking: een belangrijk nieuw instrument om leren en ontwikkelen te stimuleren.

Let op: het STAP ontwikkeladvies is gericht op groepen mensen die weinig bijscholen, weinig scholingsmogelijkheden hebben of het meeste baat hebben bij scholing en kent als specifieke doelgroep praktische geschoolden met een afgeronde opleiding van maximaal mbo-2.

Het is mooi dat in het kader van een leven lang leren het ministerie van SZW naast scholing ook loopbaanadvies stimuleert.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en blijf jezelf ontwikkelen. Kijk samen met je loopbaancoach met een frisse blik naar je carrière tot nu toe, ontdek je toekomstperspectief en bespreek je toekomstige mogelijkheden met een van onze gecertificeerde loopbaancoaches.

Wat houdt het traject precies in?

  • Een intakegesprek (telefonisch of persoonlijk)
  • Een arbeidsmarktscan en andere testen
  • 4 tot 5 uur individuele gesprekken met een van onze coaches
  • CV check en Social Media check
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan

Wij regelen de subsidieaanvraag nadat we enkele gegevens van je ontvangen hebben. Als jij de link hebt bevestigd mag je mee doen met dit gratis traject. Heel simpel dus!

Neem gerust contact met ons op als je graag meer informatie wilt. Je kan mailen naar: secretariaat@buro-bekebrede.nl

Interessante links:

https://www.werk.nl/arbeidsmarktinformatie/kansen-arbeidsmarkt/kansrijke-beroepen

https://beroepen.nl/wat-zijn-krapteberoepen/