NL leert, Ontwikkeladvies

Er zijn veel werknemers, werkzoekende en zzp’ers die geraakt zijn door de coronacrisis. Speciaal voor deze doelgroep heeft de overheid vele miljoenen beschikbaar gesteld voor ontwikkeladviezen en om- en bijscholing. Er zijn diverse trajecten uitgezet:

  1. Gratis ontwikkeladvies met loopbaancoach

Op dit moment kunnen helaas geen nieuwe trajecten meer worden geregistreerd, omdat het maximum aantal van 55.000 registraties is bereikt. Mocht je interesse hebben in soortgelijk traject, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We hebben daar diverse mogelijkheden voor. let op: voor deze trajecten kunnen we geen subsidie meer aanvragen!

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en blijf jezelf ontwikkelen. Kijk samen met je loopbaancoach met een frisse blik naar je carrière tot nu toe, ontdek je toekomstperspectief en bespreek je toekomstige mogelijkheden met een van onze gecertificeerde loopbaancoaches.

Wat houdt het traject precies in?

  • Een intakegesprek (telefonisch of persoonlijk)
  • Een arbeidsmarktscan en andere testen
  • 4 tot 5 uur individuele gesprekken met een van onze coaches
  • CV check en Social Media check
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan

Wij regelen de subsidieaanvraag nadat we enkele gegevens van je ontvangen hebben. Als jij de link hebt bevestigd mag je mee doen met dit gratis traject. Heel simpel dus!

2. SLIM subsidie

De SlIM subsidie kan nog aangevraagd worden tot 31 maart 2021. Als het limiet aan aanvragen is bereikt, sluit de aanmelding. Alleen werkgevers kunnen dit subsidietraject aanvragen bij de overheid.

De SLIM-subsidie is bedoeld voor mkb ondernemers die op tijd mee willen gaan met de ontwikkelingen in hun sector. Ook bedrijven uit de sectoren landbouw, horeca en recreatie kunnen de subsidie aanvragen. Met de subsidie kun je bijvoorbeeld een opleidings- en ontwikkelplan laten maken of ontwikkeladviezen voor werknemers financieren. Hiermee zet je in op ‘een leven lang ontwikkelen’ en investeer je in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw medewerkers.

Buro-Bekebrede kan loopbaan- en ontwikkeladvies trajecten organiseren voor personeel van bovenstaande bedrijven. We maken samen met de werknemer(s) een ontwikkelplan. Met enkele gesprekken en een aantal tests heeft de werknemer een compleet persoonlijk ontwikkelplan of opleidingsplan waar hij/zij mee verder kan.

Neem gerust contact met ons op als je graag meer informatie wilt. Je kan mailen naar: secretariaat.burobekebrede@gmail.com.

Interessante links:

https://www.werk.nl/arbeidsmarktinformatie/kansen-arbeidsmarkt/kansrijke-beroepen

https://beroepen.nl/wat-zijn-krapteberoepen/